×

تولید انار در پاوه به نصف کاهش یافت

  • کد نوشته: 18531
  • ۱۴۰۰-۰۸-۰۷
  • 461 بازدید
  • ۰
  • آوای باینگان: سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان پاوه: تولید محصول انار در شهرستان پاوه نسبت به سال قبل ۴۵ درصد کاهش داشته است.
    تولید انار در پاوه به نصف کاهش یافت
  • به گزارش آوای باینگان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان پاوه علت این کاهش تولید را خشکسالی عنوان کرد و افزود: پیش بینی می‌شود تا پایان کار برداشت میزان تولید انار در این شهرستان به ۲ هزار و ۳۰۰ تن برسد.

    احمدی با بیان اینکه ۶۵۰ هکتار از اراضی شهرستان پاوه باغ انار است گفت: انار پاوه از لحاظ ارگانیک بودن در بین سایر ارقام کشور منحصر بفرد است.
    برداشت انار از باغات پاوه از اوایل مهرماه آغاز و تا آخر آبان ماه ادامه دارد.

    ترش، شیرین و  ملس ارقام انار تولیدی در شهرستان پاوه است.

    منبع: صداوسیما

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *