به گزارش آوای باینگان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان پاوه علت این کاهش تولید را خشکسالی عنوان کرد و افزود: پیش بینی میشود تا پایان کار برداشت میزان تولید انار در این شهرستان به ۲ هزار و ۳۰۰ تن برسد.
احمدی با بیان اینکه ۶۵۰ هکتار از اراضی شهرستان پاوه باغ انار است گفت: انار پاوه از لحاظ ارگانیک بودن در بین سایر ارقام کشور منحصر بفرد است.
برداشت انار از باغات پاوه از اوایل مهرماه آغاز و تا آخر آبان ماه ادامه دارد.
ترش، شیرین و ملس ارقام انار تولیدی در شهرستان پاوه است.
منبع: صداوسیما
دیدگاهتان را بنویسید