به گزارش آوای باینگان، فرزاد الماسی در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی حلبچه به انطباق فرهنگی ، مذهبی و نیز رابطه قوم و خویشی مردمان ۲ شهرستان پاوه و حلبچه از قدیم الایام اشاره کرد و گفت: رونق و توسعه اقتصادی، گردشگری و سرمایه گذاری در مرز شوشمی از مهمترین موضوعاتی است که با تعامل دو سویه با استان حلبچه به دنبال آن هستیم.
وی با اشاره به برگزاری پیوسته نشستهای مشترک بین مرزی پاوه و حلبچه و تقویت زیرساختهای شوشمی اعلام آمادگی کرد که مشکلات مطرح شده در این نشست نیز پیگیری و رفع شود.
سرپرست فرمانداری شهرستان پاوه افزود: قطعا با برداشتن موانع و مشکلات موجود در مرز شوشمی زمینه حضور هرچه بیشتر مردم و گردشگران اقلیم کردستان عراق با ارائه خدمات مطلوب در پاوه بیشتر خواهد شد.
شیخ طاهر عزالدین محمد؛ رئیس اتاق بازرگانی حلبچه عراق نیز گفت: همگرایی و نسبت فامیلی مردم پاوه و حلبچه و ارتباطات دیرین مردم اورامانات و اقلیم کردستان عراق میتواند نقش بسزایی در توسعه و رونق تجارت و گردشگری در مرز شوشمی و تویله داشته باشد.
وی ضمن قدردانی از مسئولان جمهوری اسلامی و اقلیم کردستان عراق برای بازگشایی مرز شوشمی _تویله گفت: با توجه به بازگشایی این مرز و فاصله نزدیک ۱۲ کیلومتری مرز سازان افزود: مهمترین خواسته مردم استان حلبچه هم اکنون بازگشایی مرز سازان است.
رئیس اتاق بازرگانی حلبچه در ادامه با برشمردن مشکلاتی از جمله کم بودن ساعت تردد مسافر و خودرو در مرز شوشمی ، تعیین ساعت دقیق خودروهای باری و سنگین برای عبور از مرز، مشخص بودن ساعت استراحت ، قطعی و اختلال سیستم های موجود در هنگام ازدحام مسافر، معطلی زیاد در باسکول مرز شوشمی بدلیل خرابی ،نبود سایبان و فضای مناسب برای مسافران در سرما و گرما ، نبود کارت سوخت و بنزین برای خودروهای عراقی که وارد پاوه میشوند از سرپرست فرمانداری پاوه خواستار مساعدت و کمک به رفع این مشکلات شد.
دیدگاهتان را بنویسید