×

منطقه گردشگری میگوره بخش باینگان را بیشتر بشناسید

  • کد نوشته: 15866
  • ۱۳۹۹-۱۰-۰۴
  • 1157 بازدید
  • ۰
  • آوای باینگان: منطقه گردشگری میگوره منطقه نمونه گردشگری از توابع شهر بانه‌وره در بخش باینگان می‌باشد كه زیستگاه تابستانی و ییلاق طایفه امامی نیز محسوب می‌شود.
    منطقه گردشگری میگوره بخش باینگان را بیشتر بشناسید
  • به گزارش آوای باینگان این منطقهٔ سرسبز و توریستی که از چشمه های فراوان چون چشمه میراندره، درختان و کوه‌های سرسبز در اطراف و از طرفی وجود غار سنگی خالو حسین کوهکن در آنکه توسط خالو حسین ساخته شده است، منطقه گردشگری میگوره را هرچه بیشتر را برای گردشگران محبوب نموده که سالانه پذیرای گردشگران فراوانی از اقصی‌نقاط ایران و جهان می‌باشد.

    از مناطق خوش آب ‌وهوای اطراف منطقه گردشگری میگوره می‌توان به کوه شاهو، آتشکده، میرگ، هانه سلیمان، چشمه میراندره، چشمه کانی چرمله و… نام برد.


    اگر خستگی اندک مسافرتی ۱۲۰ کیلومتری را از مرکز استان کرمانشاه به سمت شمال غربی استان( شهر پاوه) بر خود هموار کنید بی شک ازگشت و گذار در تفرج گاه زیبای «میگوره» و دیدن سرای سنگی « حسین کوهکن » پشیمان نخواهید شد.

    در این مسیر نرسیده به پاوه، به یک سه راهی معروف به گردنه شمشیر می رسید. در سمت چپ و به سمت باینگان، تابلویی با عنوان «میگوره» – ییلاق گاه عشیره امامی، ادامه مسیر را به شما نشان می دهد.

    منطقه گردشگری میگوره

    زنده یاد حسین کوهکن پیر مردی که نزدیک به دو دهه از عمر خود را صرف ساختن سرایی سنگی آن هم در دل صخره ایی به طول سی متر و ارتفاع دوازده متر کرد تا اثری ماندگار را از خود بجای بگذارد، این اثر در نوع خود عجیب و دیدنی است.

    این سرای سنگی دارای ۹ اتاق بوده و از چهار خانه مجزا تشکیل شده است که در بعضی نقاط نسبت به سطح زمین ارتفاع کمتری دارد. در بعضی از اتاق‌ها ارتفاع به ۱۷۰ تا ۱۸۰ سانتی‌متر می‌رسد.

    دو خانه تک ‌اتاقی بوده و دو تای دیگر شامل چند اتاق مجزا یا همان دالان است که هر دالان به دالان دیگری ختم میشود.

    هنر و توانایی خالو حسین گویای صبر و مهارت ایشان است که چنین بنایی سنگی را تنها با کلنگی قدیمی که هرگز تیشه اش را هم عوض نکرد، ساخته و پرداخته گشته است.

    خالو حسین ۱۹ سال از عمر خود را برای احداث این سرای سنگی خارق العاده صرف کرد و از نکات مهم و قابل توجه و تأمل این است که وی این سرا را فقط با استفاده از یک تیشه و با وجود داشتن فقط یک پا احداث کرده است.

    این اثر کم نظیر در کشور و حتی در جهان امروزه مقصد گردشگران زیادی از داخل و خارج کشور است.


    ورود به جاده ای خاکی و دیدن خانوارهای اندکی که هنوز به صورت کوچ نشین، میگوره را سکونت گاه تابستانی خود قرار داده اند، نوید رسیدن به مقصد را می دهد.

    اینجا از هر کسی بپرسی، با خوشرویی تمام تا نزدیکی سرای سنگی عمو حسین، شما را همراهی خواهد کرد.

    درابتدا چیز خاصی جلب توجه نمی کند. در قسمت جنوبی صخره، پرچینی کوتاه از سنگ، که با مهارتی خاص روی هم چیده شده اند، تعدادی حفره ی دریچه مانند در دل صخره ای و آلاچیقی که خبر از مهارت سازنده می دهد روی صخره ای دیگر روبه روی دریچه ها، دیده می شود. اما دیدنی ها را باید دید!


    منطقه ی گردشگری میگوره با پتانسیل های زیادی از جمله :


    ۱- وجود غار سنگی و دستی خالو حسین کوه کن که محور این منطقه گردشگری است.
    ۲- وجود راه مواصلاتی خوب ونزدیک به راه شوسه اصلی کرمانشاه به پاوه و پاوه به باینگان .
    ۳- منابع آبی فراوان و طبیعت زیبا و بکر منطقه .
    ۴- وجود روستاییان وعشایر نجیب که میتوانند محور گردشگری منطقه میگوره و باینگان باشند. منطقه ای که جوانان تحصیلکرده و خوب اما بیکار را در دل خود جای داده است.


    زندگی عشایری و سخت مردم منطقه از راه دامداری و باغ داری جزئی میگذرد که میشود با رونق بخشیدن به بخش گردشگری اقتصاد پویاتر و مانا تری را برای مردم منطقه به ارمغان آورد./

    منبع: سیری در ایران

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *