به گزارش آوای باینگان به نقل از ایرنا؛ «محمدابراهیم اعلمی آل آقا» عصر یکشنبه در مراسم رونمایی از کتاب «درآمدی بر معماری بومی هورامان» افزود: دانشگاه رازی برای منطقه اورامانات اهمیت ویژهای قائل است و امیدواریم با همه ظرفیتها و قابلیتهای خود در بخش های مختلف توسعه اورامانات ورود کنیم.
وی اضافه کرد: دانشگاه راغب است با ایجاد پژوهشکده باستانشناسی، رویکرد تعاملی را در زمینههای تاریخی منطقه با کشورهای همسایه از جمله کشور عراق داشته باشد.
رییس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: راهاندازی دانشکده نفت و پتروشیمی، رشتههای مهندسی پلیمر و تجارت الکترونیک بیانگر رویکرد دانشگاه در ایجاد رشتههای جدید متناسب با نیاز روز جامعه است، تلاش ما هم براین است تا در منطقه اورامانات موضوع توسعه استان را با راهاندازی رشتههای مرتبط دانشگاهی دنبال کنیم.
وی، همگرایی حول محوریت علمی را مورد تأکید قرار داد و افزود: مشتاق هستیم تا در دانشکده مدیریت و حسابداری شهرستان جوانرود و با توجه به شرایط منطقه، موضوعات مرتبط با تجارت الکترونیک را تعقیب کنیم، ساختمان آموزشی و خوابگاهی این مجموعه نیز پیشبینی شده و امیدواریم به تأمین منابع آن کمک شود.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه هم در این نشست با استقبال از رویکرد دانشگاه در توجه به راهاندازی رشتههای منطبق با نیازهای روز جامعه اظهار داشت: در سه بخش «میراث فرهنگی»، «صنایع دستی» و «گردشگری» نیازمند به دانش علمی به ویژه تجارت الکترونیک هستیم و تمایل داریم در زمینههای مختلف با دانشگاه تفاهمنامهای مشترک منعقد نماییم؛ چرا که معتقدیم هیچ مسیری بدون پشتوانه علمی به نتیجه نمیرسد و در تمام حوزهها یاری دانشگاه را میطلبیم.
وی افزود: تحولگرایی مردم منطقه اورامانات بسیار مشهود است، تعداد سازمانهای مردم نهاد در این منطقه نیز بیشتر از سایر نقاط استان است. در بحث ثبت جهانی اورامانات مطالبهگری و پای کار بودن مردم، روند ثبت را تسریع بخشید و امیدواریم روحیه مطالبهگری به تمام استان تسری یابد.
دیدگاهتان را بنویسید