به گزارش آوای باینگان، پروتکل بهداشتی مقابله با کرونا برای اصناف فعال در بخش باینگان توسط مرکز بهداشتی و درمانی این بخش اعلام شد.
همشهریان و متصدیان (مغازه داران) محترم ،با احترام پروتکل بهداشتی مقابله با کرونا به شرح ذیل می باشد و زین پس بازدیدهای کارشناس محترم بهداشت محیط بر اساس چک لیست مرتبط مقابله با کووید-۱۹ صورت می گیرد.
حسن اجرای برنامه سلامت همشهریان را تضمین می کند. ضمنا عدم رعایت هر کدام از موارد ذیل پیگرد قانونی دارد:
۱- متصدی باید در سامانه salamat.behdasht.gov.ir ثبت نام کرده باشد و کد رهگیری مربوطه در محل کسب نصب باشد.
۲- در صورت وجود هر گونه علائم : تب،سرفه خشک و تنگی نفس به مرکز بهداشتی مراجعه کرده و تا بهبودی کامل جسمی محل کسب تعطیل گردد.
۳- لازم است از وسایل حفاظت فردی (ماسک و دستکش) استفاده گردد
۴- هر واحد صنفی باید دارای محل شستشوی دست و آب گرم باشد و پوستر شستشوی دست نصب گردد
۵- صابون مایع ، مواد گندزدا و ضدعفونی کننده دست در محل موجود باشد.
۶- حتما حتما از کارتخوان استفاده شود و مبادلات پولی حذف گردد. کارت متصدی و دستگاه کارت خوان گندزدایی گردد.
۷- فاصله حداقل ۱ متری بین شاغلین و متصدیان رعایت گردد.
۸- مدیریت فاصله گذاری ( خط کشی و یا اطلاع رسانی مبنی بر رعایت فاصله) برای مشتریان توسط متصدی صورت گیرد.
۹- سطل زباله درپوش دار به تعداد کافی متناسب با فعالیت در محل موجود باشد و کلیه ضایعات و پسماندها بصورت روزانه دفع گردد.
۱۰- ممنوعیت ورود افراد متفرقه به محل تهیه،آماده سازی و حمل مواد غذایی رعایت گردد.
۱۱- مواد غذایی آماده مصرف از جمله :آجیل، قند،شکر و موارد مشابه پوشانده شود.
۱۲- تمهیدات مربوط به برون بری غذا در مراکز طبخ و تهیه از جمله کبابی و رستوران رعایت گردد.
۱۳- از پاک کردن ،آلایش و قطعه بندی مرغ در مرغ فروشی خوداری گردد.
۱۴- از عرضه و فروش نان فاقد بسته بندی و یا بسته بندی فاقد مشخصات در فروشگاهها خوداری گردد و پخت نان سنتی و فروش آن بصورت واحد جداگانه مجاز میباشد.
۱۵- از نگهداری هر گونه موادغذایی در خارج از محل کسب و پیاده روها خوداری گردد.
مرکز بهداشتی و درمانی باینگان
دیدگاهتان را بنویسید