به گزارش پایگاه خبری آوای باینگان، اردشیر صفیعی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، از آغاز برداشت انار از باغات پاوه خبر داد و گفت: پیشبینی میشود بیش از ۳ هزار تن انار برداشت شود.
وی زمان برداشت انار را معمولا با آغاز سرمای پاییزی و با بارش اولیه باران عنوان کرد و افزود: برداشت تا اواخر آبانماه ادامه دارد.
رئیس اداره جهاد کشاورزی پاوه ادامه داد: سطح باغات انار شهرستان پاوه حدود ۶۰۰ هکتار است که از این میزان بیش از ۵۱۰ هکتار آن بارور است و بقیه آن نهال است.
وی گفت: با توجه به عدم استفاده از سموم شیمیایی و کودهای شیمیایی در باغات پاوه، محصول باغات این شهرستان ارگانیک و طبیعی و حتی می توان گفت که پاک است.
صفیعی اضافه کرد: اغلب انارهای موجود در پاوه از نوع انار ساوه است که انواع دیگر از جمله انارهای بانو، بومی منطقه، شیرین، مزله، نرم دانه و ترش است که نوع آخر آن برای تهیه رب انار تهیه و مصرف میشود.
وی ادامه داد: به جهت مرغوبیت این محصول ، علاوه بر آنکه به مصرف داخلی در شهرستان خواهد رسید به شهرستانها و استانهای همجوار نیز صادر خواهد شد.
رئیس اداره جهاد کشاورزی پاوه با بیان اینکه عمده مصرف این محصول به صورت تازه خوری است، افزود: انارهای ترش، ریز و ترکیده نیز با عنوان ربانار تولید و آن هم علاوه بر مصرف در داخل شهرستان به شهرستانهای همجوار نیز صادر میشود.
وی در پایان با بیان اینکه امسال مقدار برداشت انار در شهرستان نسبت به سالهای گذشته با مواجه است،گفت: عمده دلیل کاهش برداشت این محصول نسبت به سالهای گذشته سرمای دیررس بهاره است که با افت محصول روبرو هستیم که بنا بر پیشبینیها افت یکهزار و ۲۰۰ تنی را خواهیم داشت.
دیدگاهتان را بنویسید