نخست بیوگرافی و سوابق اجرایی
کامران حسین زاده کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی و اهل شهرستان ثلاث باباجانیست. از سوابق اجرایی او می توان به ۱۰ سال تدریس در مدارس سطح شهرستان ثلاث باباجانی و حدود ۱۶ سال خدمت به عنوان مسئول ذیحسابی، معاون آموزشی، معاون پرورشی اداره آموزش پرورش همین شهرستان و البته ۳ماه سرپرستی بعد از زلزله سال گذشته اشاره نمود.
وی همچنین رئیس شعبه دوم شورای حل اختلاف شهرستان ثلاث باباجانی و عضو هیئت مدیره تعاونی مسکن این شهرستان به مدت ۷ سال بوده است.
پرسش بعدی ما پیرامون اهدافیست که به امید خدا می خواهند به آن دسترسی پیدا کنند.
سامان دهی نیروی انسانی،برگزاری امتحانات نهایی و سایر موارد اجرایی پیش رو را از اهداف کوتاه مدت خویش دانسته و تحقق اهداف سند احوالات بنیادین با استقرار پایه دوازدهم و گذر از نظام فعلی به نظام جدید، افزایش سطح علمی منطقه و دستیابی به موفقیت در آزمون های نهایی و کنکور سراسری، تربیت شهروند قانون مدار و اجتماعی و رسیدن به حیات طیبه و نیز جذب صددرصدی همه نوجوانان و کودکانی که به هر دلیل از تحصیل بازمانده اند ولو اگر خانه به خانه و شخصا به دنبال آنان برود را نیز اهداف بلند مدت ترسیم شده خود می داند که به دنبال رسیدن به آن است.
پرسش سوم به مسئله ی اسکان رئیس در سطح منطقه باز می گشت و پاسخ آقای حسین زاده اینچنین بود
بنده به سبب تسلط بر موضوع و چون خودم را شهروند همین منطقه می دانم ان شاء الله در صورت فراهم شدن شرایط پس از اتمام ایام امتحانات به همراه خانواده در بخش باینگان مستقر خواهم شد و اگر چنین امکانی فراهم نشد لااقل در نزدیکترین شهر ممکن همچون پاوه اسکان خواهم یافت.
کلاس هوشمند و هوشمند سازی محور پرسش بعدی بود
پاسخ وی با اشاره به اهمیت بالای این موضوع در فرایند یادگیری شروع شد و این که برای مثال درسی همچون کار و فناوری پایه ششم ابتدایی بدون داشتن کلاس هوشمند عملا تدریس آن امکان پذیر نیست. کامران حسین زاده اذعان داشت هم اینک در سطح منطقه ۳۷ کلاس درس مجهز به سیستم هوشمند داریم وی افزود ان شاء الله سعی خواهیم کرد با رایزنی با اداره کل محترم آموزش و پرورش استان کرمانشاه و نیز استمداد طلبیدن از خیرین سطح کشور همه یا اقلا بیشتر مدارس سطح منطقه را به این امکان مجهز کنیم.حسین زاده به برگزاری کلاس های بازآموزی و ضمن خدمت جهت رفع اشکالات همکاران فرهنگی در این زمینه اشاره نمود.
به اینجای گفت و گو که رسیدیم از قدرت جذب و رابطه ایشان با خیرین پرسیدیم که وی گفت:
بنده با خیرین بسیاری در ارتباط بوده و رابطه ی خوبی با این عزیزان دارم و دست تک تک افرادی که در راستای اعتلای آموزش و فرهنگ هزینه نمایند می بوسم.
از اهمیت آموزش و پرورش و همچنین کتاب و کتاب خوانی پرسیدیم
و پاسخ گرفتیم
آموزش پرورش کارگاه انسان سازی و محور توسعه جوامع است. ما جهان سومی ها هرچه میکشیم از کم توجهی به آموزش و پرورش و ایضا کمبود سرانه مطالعه در کشور است. رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه باینگان فضای مجازی را شمشیری دو لبه پر از خیر و شر توامان دانست که اگر به خوبی از آن بهره گرفته شود می توان در کمترین زمان به بیشترین و جدیدترین اطلاعات دسترسی داشت.وی افزود ان شاء الله در همین راستا جلساتی به صورت مدون با دانش آموزان و والدین برگزار نموده و آنان را بیشتر با خطرات و فرصت های دنیای مجاز آشنا کنیم.
کمبود فضای آموزشی در شهر بانه وره و راهکار حل این مشکل پرسش بعدی بود.
حسین زاده پاسخ داد خوشبختانه هم اینک یک مدرسه در حال ساخت و یک مدرسه در نوبت بازسازی قرار دارد و سعی خواهیم کرد پس از پایان روند نوسازی مدرسه مذکور دیگر دبستان همجوار آن را نیز بازسازی نموده و در صورت فراهم شدن تملک زمین به دنبال ساخت مدرسه ای جدید در بانه وره باشیم.
کامران حسین زاده پیرامون پرنموده اوقات فراغت دانش آموزان نیز گفت فعال نمودن کانون ها و استفاده از ظرفیت های فرهنگی بومی محلی اولویت ما در این زمینه است وی همچنین در باره ی اردوهای تفریحی افزود این گونه ارودوها دارای آئین نامه خاص خود بوده و مستلزم همکاری و برنامه ریزی بیشتر مدیران مدارس و اولیای دانش آموزان می باشد..
استخدام افراد بومی ساکن منطقه پرسش ارسالی یکی از شهروندان بود که از سوی ایشان بدین گونه پاسخ داده شد
اعلام نیاز و جذب نیرو فرآیند خاص خود را دارد و نیاز به تایید سازمان برنامه و بودجه نیز دارد. سال های گذشته سطح بومی گزینی به صورت قطبی بود که اتفاقا ما قبلا هم پیگیری نموده و ممکن است سطح بومی گزینی به شهرستان تقلیل یافته و این دغدغه هم تا حدی رفع گردد.
مدیریت املاک آموزش پرورش در سطح شهر باینگان و تعدادی از روستاها دیگر پرسش ما بود که با پاسخ امیدوارکننده ای روبه رو گردید.
کامران حسین زاده مالکیت و اختیار بهره برداری و متنفع شدن از این اماکن را حق آموزش و پرورش دانسته و افزود به لطف سایر همکاران در فکر احداث چمن مصنوعی در شهر باینگان جهت رفع نیازهای مردم منطقه و درآمدزایی برای اداره آموزش و پرورش هستیم و نظر به تبدیل شدن بخش باینگان به قطب گردشگری طی چند سال اخیر ان شاء الله بتوانیم طی برنامه ای بلند مدت و البته اندکی بلند پروازانه بتوانیم در زمینه هتلینگ هم سرمایه گذاری داشته باشیم
مدیریت حواشی خاص مناطق عشایری و کم جمعیت آخرین پرسش ما از جناب حسین زاده بود.
شایسته سالاری، دخالت، اعمال نفوذ یا همفکری؟
آقای رئیس احترام به کلیه نظرات را وظیفه خود دانسته و افزود از هر گونه نقد و راهکاری که پیش پای سیستم آموزش و پرورش قرار گیرد استقبال خواهد نمود و قطعا هیچ فردی بدون استفاده از تفکرات نو و ایده های خلاق به موفقیت دست پیدا نمی کند.
وی معیار گزینش ها را صرفا شایسته سالاری عنوان نموده و ابراز امیدواری کرد با همکاری و همفکری بتوانیم گامی هرچند کوچک روبه جلو برداریم.
آقای حسین زاده در پایان ضمن تشکر از کلیه عزیزانی که با ارسال پیام و یا به صورت حضوری به ایشان تبریک گفته اند خواستار حمایت بیشتر و بهتر از سوی مسئولان سایر ادارات و مردم محترم سطح بخش جهت پیشبرد اهداف تعیین شده شده و افزود که درب اتاق وی همیشه و به روی هر کس و هر فکر تازه ای باز است.
سلام آقای حسین زاده تو خدا صادقانه خدمت کن و صادق باش فردی سخن آور نباشد که شما را بد بین نماید چون هست
کاش مدیران میدانستند که کار آنها صرفا امضای چند کاغذ و تصمیم گیری در مورد موارد روزمره آموزشی بخش نیست.
اگر بنا بر این موارد باشد ، کارمندان با رتبه پایین در آن اداره هم می توانند آن را انجام بدهند و چه بسا بهتر هم انجام دهند.
لازمه مدیر شدن این است اهداف و برنامه هایی نو داشته باشد که تغییری قابل توجه در وضعیت آموزش بخش صورت گیرد.
کاش خبرنگار ما و مسئول سایت ما یکبار اقدامات مدیر قبلی را که تاثیر محسوسی در وضعیت آموزش منطقه داشت را مرور میکرد ( که تقریبا هیچ است) و این را به مدیر جدید گوشزد میکرد که چند سال دیگر و در زمان مراسم تودیع خود نوبت شما هم می رسد.
ما همچنان در آرزوی تغییر بنیادین در سطح آموزشی منطقه هستیم.
ضمنا بسیار خوب می شد که اقای مدیر، آدرس ایمیلی را جهت دریافت پیشنهادات و انتقادات آموزشی اعلام میکردند.
با تشکر