به گزارش آوای باینگان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ خزایی افزود: ۲۴ پنل نیز با پیشرفت ۹۰ درصدی در روزهای آینده به بهرهبرداری میرسد و ۳۱ پروژه نصب پنل خورشیدی نیز در حال احداث است .
وی افزود : ظرفیت هر کدام از نیروگاههای برق خورشیدی ۵ کیلو وات و ظرفیت تولید برق این نیروگاهها ۵ کیلو وات ساعت است که در شهر ستانهای روانسر ، کنگاور ، اسلام آباد غرب ، سنقروکلیایی ،گیلانغرب و ثلاث باباجانی نصب می شوند .
برای راهاندازی هر واحد نیروگاه خورشیدی ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات کم بهره پرداخت شده است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه نبی اکرم (ص)استان کرمانشاه اقساط پرداخت این تسهیلات را ۷ ساله و با نرخ سود سالانه ۴ درصد بیان کرد و افزود: این نیروگاههای برق خورشیدی که به عنوان تولید انرژی پاک محسوب میشود، ضمن اینکه هزینه نگهداری بسیار پایینی دارد، تولیدات برق آن توسط شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه به صورت تضمینی با قرارداد ۲۰ ساله خریداری میشود و دستگاهها تا ۱۵ سال ضمانت دارد.
خزایی با بیان اینکه پس از راهاندازی این نیروگاههای کوچک، تولیدات آن با ایجاد کنتور خروجی به شبکه برق سراسری متصل میشود، بیان کرد: استان کرمانشاه در موضوع پنل خورشیدی رتبه دوم تا سوم نصب را در کشور دارد.
وی با اشاره به ایجاد درآمد برای خانوارهای مناطق محروم با احداث نیروگاههای خورشیدی پشتبامی، گفت: با نصب و راهاندازی این سامانهها، برای خانوارها درآمدی معادل ۲ تا ۳ میلیون تومان بهصورت ماهانه حاصل میشود.
دیدگاهتان را بنویسید