به گزارش پایگاه خبری آوای باینگان، این خواننده مطرح کُرد در گفتگو با کردپرس عنوان کرد: به عنوان یک عاشق فرهنگ و هنر کُردی، ثبت جهانی منظر طبیعی اورامانات را یک اتفاق بسیار خوب میدانم.
صفامنش این رویداد را به نفع توسعه گردشگری در اورامانات و ایجاد یک رونق اقتصادی برای مردم دانست و در ادامه یادآور شد: حضور گردشگران خارجی علاوه بر توسعه گردشگری به نزدیک شدن منطقه به جامعه جهانی نیز کمک میکند.
وی یادآور شد: البته کنار ثبت این طبیعت زیبا حتما باید موسیقی، صنایع دستی، هنر و پوشاک منطقه را نیز به عنوان دیگر داشته های ارزشمندمان به دنیا عرضه کنیم و آن ها را هم به پرونده ثبت جهانی اضافه کنیم.
صفامنش در دنباله سخنانش موسیقی را بخش مهمی از فرهنگ اورامانات دانست و گفت: ملودی و ریتم زیبای جاری در طبیعت با روح و روان مردمان این منطقه آمیخته شده است و برای همین آنها شادی و هلپرکی دوست دارند. البته این ویژگی مشترک همه کُردهاست و دیگر مناطق هم اینچنین است.
این خواننده مطرح با اشاره به اینکه در حوزه موسیقی کُردی فعلا به حفظ اصالت ها بسنده شده است در ادامه عنوان کرد: از منظر جهانی هنوز به موسیقی کردی به عنوان یک موسیقی فولک نگاه می شود و نوآوری خاصی در این زمینه انجام نگرفته است.
وی ادامه داد: موسیقی بخش مهمی از جذابیت های جامعه کُردی را تشکیل می دهد و یک گردشگر خارجی هم به دنبال شنیدن کارهای نو است.
صفامنش ادامه داد: برخی کشورها نوآوری های بسیار خوب و موفقی در زمینه تلفیق موسیقی فولک خود با موسیقی شرقی و غربی انجام داده اند و ما نیز با بهره گیری از سازها و آوازهای سنتی منطقه چنین تجربههایی را برای عرضه به مخاطب جهانی انجام دهیم.
دیدگاهتان را بنویسید