×

کتاب ” آشپزی، لذت، سلامتی” اثر بانوی پاوه ای منتشر شد

  • کد نوشته: 18103
  • ۱۴۰۰-۰۷-۰۵
  • 649 بازدید
  • ۰
  • آوای باینگان: «فرزانه نازاری» بانوی پاوه‌ای اولین کتاب خود را با عنوان " آشپزی، لذت، سلامتی" تالیف و روانه بازار نشر کرد.
    کتاب ” آشپزی، لذت، سلامتی” اثر بانوی پاوه ای منتشر شد
  • به گزارش آوای باینگان به نقل از ایرنا، این کتاب در ۲۳۵ صفحه و توسط انتشارات «زاز» شهرستان پاوه منتشر شده است.

    ” آشپزی لذت سلامتی” در ۱۳ فصل تدوین شده که فصل ۱۲ آن به خواص و مضرات برخی مواد خوراکی و در فصل ۱۳ نیز رژیم های غذایی بیان شده است.

    از تفاوت های قابل ملاحظه این کتاب در مقایسه با سایر کتاب های بخش آشپزی این است که خواص مواد و کالری موادی که روزانه مصرف می شود بیان شده است.

    در این کتاب طرز پخت ۱۸۵ نوع غذای ایرانی و غذاهای محلی منطقه اورامانات مانند خورشت ها، پلوها، سوپ ها، کباب ها و سالادها،  عنوان شده و نویسنده کوشیده است با بیانی ساده و روان ، تجربه چندین ساله خود را در اختیار مخاطبان قرار دهد.

    طراحی کتاب را نیز «سنا ابراهیمی» انجام داده است.

    منبع: ایرنا
    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *