به گزارش آوای باینگان به نقل از ایرنا، این کتاب در ۲۳۵ صفحه و توسط انتشارات «زاز» شهرستان پاوه منتشر شده است.
” آشپزی لذت سلامتی” در ۱۳ فصل تدوین شده که فصل ۱۲ آن به خواص و مضرات برخی مواد خوراکی و در فصل ۱۳ نیز رژیم های غذایی بیان شده است.
از تفاوت های قابل ملاحظه این کتاب در مقایسه با سایر کتاب های بخش آشپزی این است که خواص مواد و کالری موادی که روزانه مصرف می شود بیان شده است.
در این کتاب طرز پخت ۱۸۵ نوع غذای ایرانی و غذاهای محلی منطقه اورامانات مانند خورشت ها، پلوها، سوپ ها، کباب ها و سالادها، عنوان شده و نویسنده کوشیده است با بیانی ساده و روان ، تجربه چندین ساله خود را در اختیار مخاطبان قرار دهد.
طراحی کتاب را نیز «سنا ابراهیمی» انجام داده است.
منبع: ایرنا
دیدگاهتان را بنویسید